shadow
Featured

Visul tau, proiectul nostru!

Suntem un birou de proiectare ce ofera servicii de concept si proiectare generala – Arhitectura, structuri si instalatii, in toata tara. Serviciile oferite de biroul nostru au ca scop sa va acompanieze in toate etapele investitiei, de la ideea initiala la proiectul construit. Echipa noastra raspunde cu promptitudine nevoilor dumneavoastra si ne straduim sa facem proiectare de calitate, in fiecare zi mai bine si mai eficient, si cel mai important aspect urmarit este finalizarea cu succes a constructiei dumneavoastra.

proiectpedia

Ce ne face competitivi si de ce ati alege sa lucrati cu noi?

• Bunul simt ca abordare generala si preturile accesibile va dau posibilitatea de a avea si o experienta de proiectare placuta;
• Proiectele noastre sunt realizate asa incat sa se plieze pe necesitatile dvs. si pe datele de tema furnizate. Mai mult, fiecare proiect este luat de la etapa zero, inca nu avem “retete” de gandire, privim ca o noua provocare majoritatea proiectelor noi;
• Intotdeauna va vom recomanda doar ceea ce credem ca este cel mai potrivit pentru proiectul dvs. direct raportat la bugetul pe care il aveti cu o analiza corecta raportata la investitia initiala, in concordanta cu toate costurile lunare de intretinere a imobilului dvs.
• Avem un portofoliu substantial si abordam orice proiect nou cu seriozitate si imaginatie.
• Oferim consultanta si recomandari gratuite pentru cei care doresc sa faca proiectarea cu noi.
• Suntem transparenti in costurile si serviciile pe care le oferim, preferand sa va informam cat mai exact ce trebuie sa contractati.

Pe scurt, oferim: EXPERIENTA, FLEXIBILITATE, EFICIENTA si SIGURANTA.

Suntem o echipa tanara, cu peste 10 ani de experienta in proiectare si urmarire de lucrari.

Te invitam sa faci cunostinta cu echipa noastra!

proiecte caseCompania a fost infiintata in 2013, in Bucuresti, de catre ing. Cristina Georgescu si ing. Claudiu Georgescu.
Ideea infiintarii acestei companii a venit din dorinta de a proiecta case pentru clientii care provin din toate categoriile sociale si de a-i ajuta la indeplinirea unui vis: PROIECTUL DE CASA. De aici a plecat si ideea sloganului nostru: “VISUL TAU, PROIECTUL NOSTRU”.

Colectivul companiei a fost alcatuit din profesionisti in domeniu, inca de la infiintare. In prezent ni s-au alaturat arhitecti, ingineri de instalatii, verificatori tehnici, experti tehnici, profesionisti in marketing. Echipa noastra e caracterizata de experienta, inovatie si respect pentru clientii nostrii.

FONDATORI:

CRISTINA CLAUDIA GEORGESCU

 • absolventa a Universitatii Tehnice de Constructii BucurestiFacultatea de Constructii Civile Industriale si Agricole, specializarea Inginerie Urbana si Dezvoltare Regionala(2008);
 • absolventa a masteratului “Conceptul integrat al spatiului construit si Auditul Energetic”, din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu (2010);
 • bursa de merit pentru studii UTCB (2003-2008);
 • bursa de merit pentru studii masterale UAUIM (2008-2010);
 • diploma de merit pentru activitatea prestata in cadrul RADET – SECTIA CERCETARE- PROIECTARE;
 • alte cursuri de atestare profesionala: AutoCAD, Tekla Structures, ArchiCAD, Adaptarea inginerilor energeticieni la noile tehnologii, Managementul capitalului intelectual si al inovarii.

CLAUDIU CRISTIAN  GEORGESCU

 • absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii BucurestiFacultatea de Constructii civile Industriale si Agricole, specializarea Inginerie Civila, Industriala si Agricola (2008);
 • diriginte de santier autorizat de MLPAT (2015);
 • diploma de merit pentru activitatea prestata in cadrul RADET – SECTIA CERCETARE- PROIECTARE;
 • alte cursuri de atestare profesionala: AutoCAD, Tekla Structures, ArchiCAD, Adaptarea inginerilor energeticieni la noile tehnologii, Managementul capitalului intelectual si al inovarii.

Proiectare constructii civile, industriale si agricole

Suntem un birou de proiectare, ce ofera servicii de concept si proiectare generala: arhitectura, structura si instalatii, in toata tara.

birou de proiectare

Oferim consultanta si proiectare completa de arhitectura, inginerie structurala si inginerie de instalatii pentru proiecte faza:

 • D.T.A.C. (documentatia tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire)
 • D.D.E. (documentatia tehnica cu detalii de executie)
 • D.T.A.D. (documentatia tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Demolare).

 


Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

 • 0726 393 003
 • office@proiectpedia.ro

2017, O Noua Provocare

Am incheiat anul 2016 cu o diploma de excelenta din partea Centrului Incubator de Afaceri, centru ce sustine mediul de afaceri romanesc, pentru implicarea noastra in dezvoltarea antreprenoriatului din Romania. Cresterea numarului de proiecte de case si clientii multumiti ne-au dovedit ca am meritat aceasta diploma. 

Ne-am obisnuit ca la fiecare inceput de an sa ne stabilim obiectivele pentru tot restul lui, iar in 2017 tot ce ne dorim este sa continuam cresterea calitatii serviciilor oferite si dezvoltarea companiei pe toate planurile.

Pentru echipa noastra, un client multumit reprezinta cea mai buna forma de promovare. Majoritatea clientilor nostri ne-au contactat datorita recomandarilor venite din partea clientilor vechi. Acest lucru ne face sa ne simtim mandri si totodata ne impulsioneaza sa devenim si mai atenti la cerintele clientilor nostri.


Si pentru ca asa v-am obisnuit in fiecare an, iata prima noastra oferta de proiectare pe 2017:

 • 4 euro/mp pentru proiectele faza DTAC+PTH (proiect pentru emiterea Autorizatiei de Construire + Proiect tehnic structura).
 • randarea 3D a constructiei – gratuita.

Speram ca oferta noastra vi se pare de nerefuzat si va asteptam la o discutie in care VISUL DUMNEAVOASTRA DEVINE PROIECTUL NOSTRU!
dezvoltarea antreprenoriatului

Factorii care dicteaza conceptia finala asupra constructiilor

Orice fel de constructie, fie ca vorbim aici de o simpla cladire sau de orice alta constructie inginereasca, se muleaza dupa cei trei factori care inspira procesul de proiectare, si anume: factorul uman, activitatea desfasurata si conditiile impuse de natura.

 • Omul – este cel care dicteaza design-ul constructiei, conditiile de confort cerute pentru desfasurarea activitatii omului intr-un cadru optim (conditii de confort asociate cu variabilele: iluminare, nivel de zgomot, temperatura, umiditate, etc – in functie de tipul de activitate intreprinsa de om in cadrul constructiei).
 • Activitatea umana – este cea care dicteaza aspectul functional al cladirii astfel incat sa intruneasca toate cerintele impuse de tipul de activitate desfasurata in cadrul cladirii. De exemplu, o constructie de locuit este conceputa diferit fata de o constructie pentru productie industriala.
 • Natura – acest factor implica toate actiunile pe care le presupune relatia constructie – mediu, modul in care se raporteaza constructia la mediul inconjurator si conditiile pe care acesta le impune: grad de seismicitate al zonei, clima (intensitatea vantului, ploaie, zapada), proprietatile terenului pe care se construieste (nivelul apelor freatice, calitatea terenului de fundare, etc).

Toti acesti factori s-au constituit in timp intr-un set de instructiuni si normative tehnice care pun baza oricarei initiative de proiectare si executie din domeniul constructiilor, atat civile, cat si industriale si agricole.

Echipa Proiectpedia – Dedicati 100% proiectelor noastre

proiectpediaBiroul nostru de proiectare va poate pune la dispozitie o intreaga echipa de specialisti in proiectare cat si in executie, proiectanti, arhitecti si diriginti de santier acreditati, care pot raspunde cu promptitudine tuturor cerintelor pe care le poate presupune constructia pe care doriti sa o ridicati.

Suntem o echipa tanara si inovativa, si ne putem adapta tuturor factorilor impusi de dumneavoastra, de scopul constructiei cat si de proprietatile terenului si conditiile zonei pe care si in care se construieste.

De asemenea, pe partea de constructii pentru locuit, portofoliul nostru va propune o gama larga de modele de casa, dar putem proiecta si la comanda, orice fel de proiecte de casa: unifamiliala, duplex, triplex; utilizand tehnologii si sisteme constructive variate: zidarie portanta, cadre din beton armat, lemn, etc. Toate proiectele noastre se pot construi in orice localitate din tara.

Biennale Architettura 2016 – Un eveniment prezent in agenda tuturor iubitorilor de arhitectura

Bienala de Arhitectura de la Venetia

A 15-a editie a Expozitiei Internationale de Arhitectura, de aceasta data, sub denumirea de “Raport de pe front”, este moderata de Alejandro Aravena si organizata in cadrul La Biennale di Venezia, prezidata de Paolo Baratta. Expozitia este deschisa publicului din data de 28 mai si pana la data de 27 noiembrie a acestui an, via Giardini – Arsenale.

La expozitie vor fi prezente 63 de tari participante, dintre care 4 tari care participa pentru prima data la acest eveniment: Filipine, Nigeria, Seychelles si Yemen; totul desfasurandu-se in pavilioanele istorice din regiunea Giardini – Arsenale, cat si in centrul istoric al orasului Venetia.

Biennale Architettura 2016
Poster-ul care promoveaza acest eveniment intruchipeaza o femeie urcand pe o scara, care, pasind pe treptele cele mai inalte, reuseste sa priveasca catre un orizont mult mai larg, castigand astfel o imagine de ansamblu care sa nu fie intinata de vreo limita sau urma de subiectivism. “Este o imagine reprezentativa pentru Biennale, reprezentativa pentru atitudinea si telurile pe care le avem” a declarat presedintele Paolo Baratta.

De asemenea, Aravena a venit si el cu o serie de insight-uri referitoare la felul in care ar trebui privita arhitectura si totodata, lantul cauzal care a dus la succesul rasunator de care se bucura aceasta in ziua de azi. “Simtim nevoia de a evidentia modul in care au fost atinse rezultatele pozitive, prin inlantuirea unor pasi cheie care au dus la succesul acestei ecuatii, plecand de la NEVOIE – CONSTIENTIZAREA NEVOII – OPORTUNITATEA APARUTA – DECIZIA – iar in final EXECUTIA, totul desfasurandu-se intr-un mod in care arhitectura a ajuns sa faca diferenta” a declarat Aravena. “Nu ne intereseaza arhitectura ca manifestare a unui stil formal, ci mai degraba ca un instrument de auto-guvernare a civilizatiei umane si ca o demonstratie a capacitatii oamenilor de a deveni stapanii propriilor lor destine” a mai spus acesta.


“Arhitectura in actiune, trebuie privita ca instrument al vietii sociale si politice, ne provoaca sa evaluam consecintele publice ale actiunilor private, la un nivel mai fundamental.”


“Noi credem – a explicat Aravena – ca progresul arhitecturii nu este un scop in sine, ci un mod de a imbunatati calitatea vietii oamenilor. Avand in vedere faptul ca viata variaza de la nevoile fizice de baza si pana la dimensiunile cele mai intangibile ale conditiei umane, in consecinta, imbunatatirea calitatii mediului construit este un efort care trebuie sa abordeze mai multe fronturi: de la garantarea concretului, construind standarde de viata, pana la interpretarea si indeplinirea dorintelor umane, de la respectarea unui singur individ pana la grija fata de binele comun, de la gazduirea in mod eficient a activitatilor de zi cu zi si pana la extinderea frontierelor civilizatiei.”

“RAPORT DE PE FRONT” isi propune sa scoata la lumina munca oamenilor care cerceteaza orizontul in cautarea unor noi cai de actiune care sa duca la solutionarea problemelor legate de segregare, periferii, accesul la salubrizare, dezastre naturale, lipsa de locuinte, migratia, accesul limitat la informatie, crimele, traficul, poluarea si viata comunitatilor. Si odata cu aceasta oferta de subiecte pe care acest eveniment isi propune sa le atinga, nu va fi exagerat sa consideram ca Bienala de Arhitectura care are loc zilele acestea in centrul Venetiei, ar trebui sa fie un eveniment prezent in agenda tuturor iubitorilor de arhitectura.

Acestea fiind spuse, nu cred ca vom exagera daca vom afirma ca in aceasta perioada, capitala inovatiei si arhitecturii in domeniul constructiilor este Venetia, iar acest eveniment reconfirma cu foarte mare cinste, pozitia Venetiei pe lista oraselor cu un bogat patrimoniu arhitectural si cu o istorie importanta in domeniul arhitecturii.

Asadar, pentru toti iubitorii de arhitectura, aceasta perioada este perfecta pentru a vizita Venetia si pentru a va bucura de unul dintre cele mai spectaculoase stiluri arhitecturale din lume, iar pentru a intari si mai mult aceasta recomandare a noastra, am atasat acestui articol cateva poze din minunata noastra excursie pe care am avut-o recent in Venetia, un oras care ne-a inspirat si continua sa ne inspire in demersul de a construi nu doar simple case pentru clientii nostri, ci adevarate opere de arta.

Galerie Foto

Pana data viitoare,
Va salutam cu drag, noi toti cei din echipa Proiectpedia!

Workshop “Realitati antreprenoriale romanesti si oportunitati actuale de angajare”

Pentru ca ne preocupa si nu ezitam niciodata in a ne arata interesati de mediul antreprenorial din Romania si oportunitatile de dezvoltare pe care le au tinerii romani aflati la inceput de drum in cariera profesionala, raspundem cu prezenta noastra la orice eveniment in cadrul caruia simtim ca putem fi de folos cu experienta noastra si cu toate informatiile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, in demersul de cultivare a mediului antreprenorial romanesc, si in mod special a antreprenoriatului in domeniul constructiilor.

inginer proiectant

Setari Confidentialitate
Nume Activat
Cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a putea oferi o experienta cat mai placuta
Google Analytics
We track anonymized user information to improve our website.
Google Adwords
We use Adwords to track our Conversions through Google Clicks.
Google Tag Manager
We use Google Tag Manager to monitor our traffic and to help us AB test new features
Facebook
We use Facebook to track connections to social media channels.
x

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri.