shadow

Visul tau, proiectul nostru!

Suntem un birou de proiectare ce ofera servicii de concept si proiectare generala – Arhitectura, structuri si instalatii, in toata tara. Serviciile oferite de biroul nostru au ca scop sa va acompanieze in toate etapele investitiei, de la ideea initiala la proiectul construit. Echipa noastra raspunde cu promptitudine nevoilor dumneavoastra si ne straduim sa facem proiectare de calitate, in fiecare zi mai bine si mai eficient, si cel mai important aspect urmarit este finalizarea cu succes a constructiei dumneavoastra.

proiectpedia

Ce ne face competitivi si de ce ati alege sa lucrati cu noi?

• Bunul simt ca abordare generala si preturile accesibile va dau posibilitatea de a avea si o experienta de proiectare placuta;
• Proiectele noastre sunt realizate asa incat sa se plieze pe necesitatile dvs. si pe datele de tema furnizate. Mai mult, fiecare proiect este luat de la etapa zero, inca nu avem „retete” de gandire, privim ca o noua provocare majoritatea proiectelor noi;
• Intotdeauna va vom recomanda doar ceea ce credem ca este cel mai potrivit pentru proiectul dvs. direct raportat la bugetul pe care il aveti cu o analiza corecta raportata la investitia initiala, in concordanta cu toate costurile lunare de intretinere a imobilului dvs.
• Avem un portofoliu substantial si abordam orice proiect nou cu seriozitate si imaginatie.
• Oferim consultanta si recomandari gratuite pentru cei care doresc sa faca proiectarea cu noi.
• Suntem transparenti in costurile si serviciile pe care le oferim, preferand sa va informam cat mai exact ce trebuie sa contractati.

Pe scurt, oferim: EXPERIENTA, FLEXIBILITATE, EFICIENTA si SIGURANTA.

Suntem o echipa tanara, cu peste 10 ani de experienta in proiectare si urmarire de lucrari.